tirsdag 12. november 2013

Camp Ullebu 2013

Bamsefar, TJ, Phil og Cantona på Beitostølen skistadion. Foto: Pingvinen
Da var "den kalde, fine tida" her igjen og som vanlig hyres Uller-gutta inn for å kvalitetssikre løypene på Beitostølen før eliten åpner sesongen neste helg. Traseen er tøff, men det ble tidlig klart at elghufs-øktene de siste ukene har virket. Mil på mil ble bokført i treningsdagbøkene og etter helgens tre økter å dømme, vil det gå fort i sporet når vinteren virkelig tråkker i gang. Fredag og lørdag var det tydelig at stadionansvarlig prioriterte den delen av skifolket som foretrekker å skræve eller skøyte seg fram. Dette fikk Bamsefar og Canona til å plukke fram skiene laget for nettopp skøyting og gutta fikk fort opp dampen. Tåm Jones lot seg ikke affisere av til dels isete og ujevne spor. Har man teknikken og kraften til Tåm holder det at han ser konturene av spora fra i fjor. Phil sleit fælt på første økt fredag og visste lite om at det var teknikken han sleit med. Det visste teamets teknikk-coach, Pingvinen, som tålmodig fulgte med fra sidelinjen og som overhøvlet Phil med formaninger om å starte frasparket lenger framme på skia. Hårføneren hjalp og Phil fikk en opptur. - En åpenbaring. Takk til støtteapparatet, sa Phil i en kort kommentar til redaksjonen. Helgens desiderte utenomsportslige høydepunkt, var dansken i ferskvareavdelingen på Coop Prix. Han ble god venn med Tåm og sammen komponerte de lørdagen -og helgens høydare; Svineribbe med absolutt alt av tilbehør. Søndag spilte både værgudene og stadionansvarlig på lag med teamet, som i gnistrende sol kunne  gå løs på trikkeskinnene som var lagt ut. På merkelig vis skulle det vise seg at formen til ullerne hadde fått seg en knekk fra dagen før og uvisst av hvilken grunn stilte teamet kun to atleter til siste økt. - Må ha blitt for mye ribbe, var Cantonas umiddelbare og noe syltynne forklaring på mannefallet.
Ble mange runder på skistadion denne helga. Fredag prøvde gutta seg på Valdresflya, men for sterk vind satte en stopper for innsamling av kilometre på snaufjellet. Men snø er det nok av.
En stor takk til Laksen som storsinnet lånte ut Ullebu til lagkameratene.
Flere bilder ble knipset i løpet av helga, men disse to er foreløpig de eneste som har sluppet gjennom sensuren. Flere bilder legges ut hvis de passerer kontrollen.

2 kommentarer:

burnout sa...

skulle gjerne vært det kjenner jeg... 5 mil om dagen er imponerende må jeg si,,

Bamsefar sa...

2+2+1 mil i knallharde løyper på Beitostølen skistadion må vi være fornøyd med. Dagsturer på fem mil legger vi til Finnemarka. Th. Haug løypa skal gåes en gang til i 2013.

Legg inn en kommentar