lørdag 28. desember 2013

Hva skjer gutter??

Stille blant deltageren i teamet om dagen syntes jeg. Ryktene går på at vi er ned i knestående og at juleølet og andre godsaker har tatt oss??...

Vel, burnout prøver å holde motet oppe i tider hvor det egentlig skulle vært milevis med ski under beltet. Dette er byttet ut med treningsstudioet og en og annen runde på Martinsløkka.. Tror vi må komme oss på en dagstur til f.eks Norefjell for å få noen mil på ski snart..

Liten status på teamet legges inn i kommentator feltet, trener/ trener ikke, løp vi skal gå etc??

Bilder fra Martinsløkka hvor det fortsatt er muligheter til å gå på ski, siste bilde er tatt lille julaften


3 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Her skal du få status Burnout.
Gikk 45 min på martinsløkka idag sammen med fjorårets komet i Teamull.
Da jeg lå etter han i løypa lå det en tung eim av ribbefett i lufta.
Samtalene idag dreide seg også stort sett om ribbe , ribbefett og øl.
Formen lå også i det leie. Det var tunge forhold idag ,men ikke så tunge.
Konklusjon er at vi er i rute .

Anonym sa...

Status fra Geilo: Meget bra forhold, gikk flere runder i lysløypa, det eneste minuset var at AG og jeg tapte ski sprinten, må nok skylle på at det andre laget skøytet, eller som jeg tror, formen er ikke på topp.:-P.
Veron

Phil sa...

Status fra Oberhof, Tyskland:
Etter drøye tre uker uten fysisk forstring, tenkte Phil han skulle legge inn støtet i romjula etter alt for mye god mat og godt drikke. Lenge før lyset eller landslagsløperne i det hele tatt hadde tenkt å slå opp gluggene lørdag, var Phil på beina i lett jogg ut fra hotellet i Oberhof. Tanken var å ta skistadionet i nærmere øyesyn før åpningen av Tour de Ski. Turen ble på rundt mila, men da sa akillesen skikkelig fra at dette funket dårlig. Joggeskoa har blitt liggende siden. Ikke er det snø her heller. Vind og regn, vond akilles og dritt. Håper å være i gang igjen før februar.

Legg inn en kommentar