onsdag 5. mars 2014

Klubbmesterskap 2014

Lørdag arrangeres igjen det tradisjonsrike Ulveløpet. Et av Norges eldste turrenn som i år arrangeres i Kanada. Klubbmesterskap for Team Ull og i år forventes det stor deltakelse. Ut i fra gårsdagens treningsøkt å dømme kan det fort bli sekundstrid. Det at løpet går i kjente trakter gjør at det fort også kan bli mye taktikkeri. Hvem satser på spurt og hvem av  o2-snapperne starter i et høyt tempo?

Det ryktes at Burnout stiller til start. Han har som eneste uller kvalifisert seg til pulje 5 i Birkebeinerrennet og er i utgangspunktet favoritt. Det eneste som taler imot er distansen. Er det for kort?
TJ virker utrolig sterk om dagen. Hvis han i år holder seg på beina i år vil han være med hele veien. Løypeprofilen passer også TJ utmerket.
Dr. måtte holdes igjen på treningsøkten i går og de skal slite de som skal holde følge opp bakkene til Nykjua. Han er ikke kjent som en sterk spurter og vil nok holde et høyt tempo fra starten av.
80-tallet kom også sterkt på slutten av gårsdagens treningsøkt og er en ringrev på vått klisterføre. På gårsdagens økt hadde han best feste og best glid!
Bamsefar som har to seire i klubbmestersskapet har nok veldig lyst på en ny seier, men virket tung i kroppen og ute av form på gårsdagens økt.

I tillegg er det stor usikkerhet knyttet til deltagelsen fra resten av teamet. Kan det være at Laksen, Cantona , Pingvinen, Sinbad, Phil og Veron dukker opp med ski eller joggesko på beina?  Har Laksen trent og kan han utfordre gutta? Stiller Sinbad og Cantona med skøyteski? Får Veron, Pingvinen  og Phil resept på smertestillende før løpet?

Det er duket for et durabelig oppgjør. Mange spørsmål. Svarene får vi på lørdag.

Vel møtt.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Håper burnout er villig til å starte litt foran resten av teamet så vi får trent på å jage etter , siden dette er settinga i birken. Foreslår at burnout går med refleksvest.
Gleder meg stort .
TJ

Legg inn en kommentar