lørdag 12. april 2014

Jakten på sagnet

I hele vinter har det gått et sagn i bygda om to ullere som visstnok skal ha tilbakelagt usannsynlig mange kilometre på beina. Èn av atletene skal også, etter det sagnet forteller, være overrasket over at det hår gått med både ett og to par sko siden jul. Phil er interessert i sagn og var ikke sen om å takke ja til invitasjonen til en morgenøkt med sagnomsuste Sinbad og Cantona. Etter å ha ligget i delvis dvale hele vinteren, av forskjellige grunner, ble det en fin og lærerik økt for Phil. Det ble tidlig klart at det var noe i sagnet. Her har det blitt trent. Målet for Sinbad, Cantona og nå etterhvert Phil er Hornindal Rundt i juli. 75 km og en total stigning på 5600 meter. Norges tøffeste fjelløp, kaller de det visst. Da passet det å klatre litt i dag. Eggekollen Opp X 2. 800 høydemetre og 16 km. Fortsatt fint føre for skigruppa i deler av traséen. Noe sagnduoen visste å sette pris på.


2 kommentarer:

Pingvinen sa...

Bra gutter stå på,det er ikke så lenge til Horningdal rundt,bare 75 km med noen meter opp og ned,det er vel ikke noe for en hardbakka Uller.....lykke til med treninga.....

Bamsefar sa...

Og da var de tre! Blir spennende å følge gutta fremover mot Hornindal rundt. Ser at det er trent bra på teknikk i nedoverbakke.

Legg inn en kommentar