mandag 29. september 2014

Oslos bratteste

Løypeprofilen i Oslo Maraton sist helg ble i flateste laget for Cantona, så denne helgen oppsøkte han noe av det bratteste Oslo kan oppdrive - Wyllerløypa. 2,7 km og 407 meter stigning. Før start møtte redaksjonens utskremte formannen på vei ned løypa. -Må rekognosere litt. Om det ikke er minutter å hente, kan jeg spare noen sekunder på å vite hvor støtet skal settes inn, forklarte en lett optimistisk Cantona. -De kneikene her skremmer meg ikke. Merkelig at hovedstaden ikke kan skilte med brattere bakker enn dette.

Redaksjonens hint om at det så ut til å være god plass i heisen ble avvist med et skuldertrekk. -Skal jeg hoppe over gjerdet der det er lavest, skal jeg forsikre meg om at det er et j..a høyt gjerde, sa Cantona før han tok stigningene nærmere i øyesyn.

Var ikke motbakken skremmende før start, ble det fort klart for formannen at det var tøffere å komme seg opp enn ned alpinbakken. Etter en snau halvtime brøytet Cantona seg i mål mellom konkurrenter som akkurat hadde nok krefter til å passere målstreken. -Dem lå strødd i målområdet. 2,7 kilometer blir litt i korteste laget for meg. En halvmaraton i dette terrenget hadde passet bedre, men det er vel ikke å oppdrive.
Hva en snau halvtime var godt for i selskap med en haug råtasser i Oslos Bratteste ser du her

1 kommentarer:

Bamsefar sa...

Imponert av formannen. Gjennomført Hornindal rundt, ny pers i Oslo Maraton og nå bakkeløp. Skulle ikke forundre meg om det ble ny pers i Landfallhytta opp til uka også.

Legg inn en kommentar