lørdag 22. november 2014

Løpetur på gamle trakter

Opsalsetra
I dag var Kraft utgangspunktet for helgens langtur. Kraft har tidligere vært utgangspunktet for lange ski- og løpeturer både for formannen og Bamsefar. For Pingvinen var det ukjent terreng, men han satte sin lit til at hukommelsen til de førstnevnte.

Turen gikk fra Kraft og fulgte skiløypa videre over myrene til Opsalsetra. Her var det gjort en flott dugnadsinnsats og i flere partier av traseen var det lagt planker over myrene. Turen gikk videre fra Opsalsetra på blåmerket sti til Haukeliseter og videre til Asdøltjern. Fra Asdøltjern bakkene opp til Myggheim og veien videre til Solli. Fra Solli tok vi den nedre løypa til øvre Lierskogen. Litt problemer med veivalget der, men med god hjelp fra en fastboende (som viste seg å være en gammel lagkamerat av Bamsefar på håndballbanen, Doffen!) fant vi bakkene opp tilbake til Kraft.

Alle gutta var fornøyde med turen og traseen. Vi hadde på forhånd bestemt oss for en to timer lang tur og klokka inn på 2 timer og 1 minutter.
Opsalsetra

3 kommentarer:

Pingvinen sa...

Takk til guiden,det var en flott tur......skulle gjerne sett at flere deltok...?

Phil sa...

Dessverre ikke alle som kan være toppidrettsutøver på heltid, Pingvinen. Noen må jobbe for føden og trimutstyret. Men turen så knall ut. Km-tida?

Pingvinen sa...

Nei, sant det Phil........km-tida....????.......gj.snitt på ca 4,30...nei nei...det gikk pent og pyntlig for seg...dro på den sist bakken....

Legg inn en kommentar