onsdag 9. september 2015

Hva blir det til middag i dag, Cantona?

Jeg eter pingviner til middag, meldte Cantona i tekstmelding til Pingvinen som svar til sistnevntes varsel om knusing i Markakarusellens 9 km. Ingen tvil om at gutta var klar for duell. Og duell ble det. Hvis rapportene langs løypa var riktige, tok Cantona føringen og lå noen titalls meter foran Pingvinen ca halvveis. Etter utforbakkene mot Spiralen knappet Pingvinen inn forspranget og hva som skjedde i bakkene opp mot juletønna må gutta selv forklare. Pingvinen dro i alle fall i land duellen med minuttet og Cantona må endre på middagsplanene før en evt ny duell. Redaksjonen trykker gjerne duellantenes egne versjoner av løpet på bloggen. Redaksjonen trykker også alle åtte delegatene som stilte i går til sitt bryst. Bra oppmøte! Registrerer likevel at det har foregått et klubbytte i det stille..? Har Formannen løst Skade fra kontrakten? Og kan han evt gjøre rede for hvor mye overgangen har gitt klubbkassa? Sinbad er i rute før Oslo og røkla begynner også å røre på seg. Laksen dro på beinet etter målgang, men er nok snart tilbake.

4 kommentarer:

Phil sa...

Phil kom i går i skade for å beskylde TJ for å sovne ute i løypa på vei ned til Spiralen. Det han egentlig mente å formidle var at det så ut som om Tåm Jones gikk i den fella det er å hvile i komfortfarten sin på 3:55 og at han ikke tyna seg ned i 3:45-tempoet han har inne. Phil mistenker TJ for lett å ha kunne hengt seg på, men at han sparte seg før lørdagens sprint opp Eggekollen.

Laksen sa...

Kan det ha vært noe annet enn et par kameler??

Bamsefar sa...

TJ sparer seg til helgen. Ingen tvil om det.

Anonym sa...

Kan melde at TJ er i oppkjøringsfasen til årets løps høydepunkt på Årbogen.
Etter råd fra folk som har greie på det og som har studert TJ's løpsstil , har TJ blitt bedt om å holde seg lengst mulig unna bakkeløp i år.
Dette tenker han å følge.

Legg inn en kommentar