lørdag 5. september 2015

Nordmarkstravern 2015 - en tøff reise

Phil hadde lyst på en skikkelig treningsøkt denne helga og meldte seg derfor på Nordmarkstravern. Målet var å klå persen (2:36:24) men etter å ha dratt på seg en lei strekk i venstrelåret på intervalløkta torsdag, var det plutselig et spørsmål om han kunne stille. På oppvarmingen på Stryken bestemte Phil seg for å gjøre et forsøk. Uten klokke var det vanskelig å kontrollere åpningsfarten. Smertene i låret holdt på å sende Phil tilbake til start etter to kilometer, men han beit tanngarden sammen og fortsatte ut i skauen og gjørmehavet. For det var våte, glatte, sugende og tunge forhold i dag. Halvveis stakk det i låret igjen men Phil går aldri av veien for litt smerte. Historisk sett har Phil hvert år møtt veggen etter 23 km på Skjersjødammen. De siste 7 km har vært et mareritt for den gamle traver. I år klarte han å holde det gående. Han gikk ikke, men klarte å holde beina i relativt reint trav. Selv på den siste kilometeren tok Phil igjen både fem og seks konkurrenter. Det ble ingen pers, men noe så uvanlig som en god løpsopplevelse på Phil. Sliten, ja, men ikke svimmel og helt i tåka. Men for en løype da dere!
Vår mann endte på 2:42:02. Nr 32 i klassen av 118 startende. Men mest fornøyd var Phil med å gi f.. i smertene.

6 kommentarer:

Bamsefar sa...

Imponerende innsats fra Team Ulls representant i det som må være et av de fineste løpene... Et fornuftig løpsopplegg skal ikke undervurderes.

Gleder meg til mila imorgen. Regner med godt oppmøte fra Team Ull.

Pingvinen sa...

Imponerende Phil,det står respekt av slik innsats.......bøyer meg i gjørma

Anonym sa...

Behagelige løp skal vi ha oss frabedt Phil !
Et sted går grensa.
TJ

Phil sa...

Ser den TJ. Neste år blir det grus i tøfla og åndenød fra Skjersjødammen og inn igjen.

Cantona sa...

Hvorfor tok du ikke ryggen til Stormo ;-)

Phil sa...

Han må ha løpt rundt all gjørma.. Han så Phil sleit med låret i starten og så sitt snitt til å stikke.. Han hadde bedre startspor.. Eller så er han bare bittelitt bedre trent en Phil.. Han slo meg bare med fire sekunder på de siste 200 m..

Legg inn en kommentar