lørdag 10. oktober 2015

Den feite dama sang

"Vindskeiv på kaia" og Pingvinen stemte i med "fy faen nå må du gi på".  

Tre ullere stilte til start etter at Furumomil veteran Phil prioriterte hurtigsjakk. Jeg tror iallfall at det er hurtigsjakk først og så lynsjakk, men det er en annen sak. 

Strålende vær og deltakerrekord i årets Furumomil. Det gjorde sitt til en litt trå start med kilometertid på over 5 min på den første kilometeren. Derfra og inn gikk det ikke veldig fort med Team Ull.

Den hvite kenyaner (formannen) strakk godt ut i dag og klokka inn på 49:30. "Ålreit løp Furumomila. Gikk  lett i dag og følte meg bra. Hadde nok endel å gå på. Et par minutter. " uttalte han etter løpet.

TJ var fartsholder i dag da Bamsefar hadde lagt igjen uret hjemme. En åpningsfart på 4:30 på kilometeren viste seg etterhvert å være noe i overkant og TJ endte opp på omlag 47:51. Litt akrobatikk i løypa ble det også. " jeg tryna rett etter 8km skiltet men tok en Kung Fu rulle og tapte ikke mer enn 2 sekunder på fallet" sa TJ rett etter målgang. 

Bamsefar hadde som mål å løpe på under 45 minutter i dag. "En litt trå start, men etterhvert på skjema. Antydning til krampe bak i låret hindret den siste sluttspurt. Kjempeskuffet over å ikke klare målsetningen og med så få sekunder. " tiden ble 45:05. 

 Pingvinen valgte å hvile i dag etter antydninger til strekk i leggen. "Fy faen så kjedelig. Til neste år skal jeg faen meg løpe på under 45 min." Uttalte han under middagen i Hokksund etter løpet. 

Fin dag på Furumo. Og fire glade utøvere3 kommentarer:

Phil sa...

Bra trøkk, gutta. Bra pressa, selv om målsetningene ikke satt helt. Kaldt i lufta. Imponerende av Pingvinen også og få pressa Årbogenlua over skallen. Multitalent.

Pingvinen sa...

Riktig Phil,den måtte presses ned men noe måtte jeg presse.......

Phil sa...

Kanskje unødvendig å nevne at publikumsrekorden på Furumo røyk? Sa seg vel selv med vervekampanjen i forkant.

Legg inn en kommentar