onsdag 2. desember 2015

Vasaloppet i en Carado A464

Tre måneder, eller ca 100 gode treningsøkter igjen før avreise til Vasaloppet for Team Ull. De fleste rapporteres å være i sitt livs form, men det råder en viss usikkerhet rundt hvem som blir med over til søta bror. Burnout og Laksen er bankers, trolig er det heller ingen grunn til bekymring for Bamsefar og TJ. Teamet er stort, så flere navn havner trolig på blokka på nyåret.

Gutta har mye å forsvare i de svenske skoger. 29 plass av 2.000 lag i Stafettvasan 2010 er absolutt respektabelt. Ambisjonene i år bør ikke være lavere. I selve Vasaloppet har det vært stang ut for de fleste. Ikke i år. Nå går vi for rekorder, heder og ære. 

Sviktende resultater i Vasaloppet skyldes som regel dårlig logistikk, dårlig eller feil mat, feil ski, dårlig eller ingen søvn, ikke tilgang på toalett når det trengs som mest osv, osv, osv. Alt dette retter vi på i år med et enkelt grep: Carado A464. Et mobilt hjem og smørebod for seks Ullere i tre døgn. Billigere, bedre og enklere enn alle alternativer vi har mislyktes med tidligere. 

3 kommentarer:

Cantona sa...

Drømmen til TJ :-)

burnout sa...

Kongeplan, jeg er med

Bamsefar sa...

Jeg er også med hvis jeg blir kvalifisert. Når blir det uttaksrenn?

Legg inn en kommentar