onsdag 25. mai 2016

Kaotiske tilstander i Markakarusellen

Veldig bra oppmøte på  tirsdagens 5 km karuselløp. Phil, Åttitallet og Bamsefar stilte fra Team Ull. 

Etter litt oppvarming og vannlating var gutta klare for start. Det var da Bamsefar fikk en lur ide som senere ble skjebnesvanger. "For å lage litt konkurranse ut av det starter Phil ett minutt etter oss" forslo Bamsefar.. " jeg gir dere to minutter" repliserte Phil.. 

Åttitallet og Bamsefar la i vei i greit tempo. Til stor overraskelse for gutta var stipartiet etter Stibolten erstattet av en ny vei. En slik overraskelse er som et slag i trynet midt i et løp. Etter et par minutter var vi allikevel mentalt på plass igjen.  Da ventet en ny overraskelse. Inn fra høyre kom Phil.. 

"Faen faen faen, feil igjen" var det eneste jeg oppfattet før Phil akselererte nedover mot Årkvisla. 

Etter målgang tok en illsint Phil turen innom rennkontoret og leverte en klage på dårlig merking og ba om å bli disket. 

Bamsefar og Åttitallet løp som vanlig på det jevne og kom i mål etterhvert. 

Det var først dagen derpå at kaoset virkelig startet. Resultatlisten viste en Uller på toppen av resultatlistene.. 


Og da tok det ikke lang tid  før SMS-ene haglet.


PS 1: Formannen ble ikke involvert da Sturlakarusellen ikke lenger er på lista over prioriterte løp. For korte løp. 

PS 2: Forrige gang Phil løp feil slo han kraftig tilbake. I løpet etter satte han personlig løyperekord og endte på tredjeplass i Kanada rundt. Det kommer til å gå styggfort neste gang han spenner på seg skoa og brillene. 


1 kommentarer:

Phil sa...

Kaotisk er en korrekt beskrivelse fra vår utsendte skribent.. Phil vurderer nå både medlemskapet i foreningen og sin videre trim-karriere. Å diske lagkamerater er fullt på høyde, om ikke over høyden, med systematisk doping. Ser ut til å være en enkel og grei måte å hevde seg i konkurranser på. Og helt uten medisinske bivirkninger. Alderen begynner muligens å gjøre seg gjeldende for Phil. Rebellen som alltid har søkt sine egne veier. Veier uten markeringsbånd.. Har gjentatte ganger forsøkt å beklage overfor Mr80-tallet, men alle henvendelser blir bryskt avvist. Regner med at UltraBirken nå går på under to timer og Phil blir ikke overrasket om han bryter en eller annet målstrek ved Vikingskipet 11 juni. Den verste flausen tirsdag sto likevel arrangøren for. Vi løper da ikke for Løplabbet!

Legg inn en kommentar