tirsdag 10. mai 2016

Phil brutt ut? (Oppdatert)

Det spekuleres over en lav sko i lokalpressen og i trimmiljøet om dagen. Har Phil brutt ut av Cantonas harde treningsregime i Team Ull? Dette var i alle fall det store samtaleemnet i Sylling tirsdag kveld da store og små var samlet til Kanada Rundt. -Det ligger ingen dramatikk i dette, forsøkte Phil å forklare det store pressekorpset som hadde møtt opp. -Jeg valgte rett og slett en hard 12 km langintervall i dag.
Og det ble holdt et godt tempo. Phil åpnet i 3:35-fart og måtte tåle å krype opp i 4:30 på kilometeren over toppen ved Fagerliåsen. Herfra ble tempoet skrudd opp og ved passering P-plassen på Kanada viste klokka 3:45-fart. Allikevel ble Teamets delegat fraløpt av en spretten kar ned mot Tronstad. Den samme karen, og en ny rygg, nærmet seg igjen på toppen av Tronstad-bakken. Den nye ryggen ble raskt innhentet og nå hadde Phil los på den spretne og holdt 4 blank-tempo i den slake stigningen i retning Sylling. I krysset ned mot sentrum og mål var Phil oppe på siden av rivalen og rykket fra på den siste kilometeren. Kun to løpere passerte målstreken før Phil, som dermed tok sesongens første pallplass, andreplass i klassen og årets første pers. Helt uoffisielt ble sluttiden 48:18, som er drøye minuttet bedre enn persen fra 2011 (49:25) Morten Karlsen fra Team Ulls vennskapsklubb, SK Kraft, var det lite å gjøre med. Tøft å hente det minuttet. Gratulerer, Morten!

3 kommentarer:

Bamsefar sa...

Dette er jo fantastisk. Premie og pallplassering. Dette vil veie tungt ved kåring årets uller. Om ikke formannen stiller urimelige krav til løpslengde!

Laksen sa...

Imponerende, Phil. Kan melde om at formannen la av gårde i seige klyv sammen med Mr 80-tallet fra Lierkroa ca 20.20 i kveld. Ligger ikke på latsiden den karen heller...

Veron sa...

Grattis Phil du imponerer, tror de fleste kommer til å se mye av ryggen din I år.

Legg inn en kommentar