lørdag 11. juni 2016

Klassepall 👊 UltraBirken 2016

En stund etter målgang tikket en tekstmelding inn til Phil: "Gratulerer med 3 plass i klasse M40. Vi ber deg møte opp på seremoniplassen for premieutdeling".. Selv visste Phil han hadde gjort et solid løp, men ikke at tiden 5:45:28 skulle holde til pallplass. -jeg plukket stadig inn løpere og ingen kom bakfra. Selv på siste mila, som ikke gikk imponerende fort, hentet jeg inn flere ultraløpere. Halvmaratonløperne måtte jeg derimot la passere, sa en noe overrasket men glad Phil til redaksjonen etter premieseremonien utenfor Håkons Hall. 
-det er den fineste løpeturen jeg noen gang har løpt, sa en taletrengt og begeistret Phil.
På bildet over har Phil klatret fra Pellestova og opp til toppen av Nevelfjell. 
Moralen er uansett at man ikke skal kimse av dessertbuffet kvelden før konkurranse.
Det var flere ullere i aksjon på Lillehammer i dag. Med en solid mengde dessert i systemet, løp Sinbad et sterkt halvmaraton. Målet før start var å krype under 1t 40 min, men Sinbad måtte innse at han var 28 sekunder unna å se 30-tallet. Det holdt til merke med solid margin. Sterkt, Sinbad!
Pingvinen droppet dessertbuffeten, men leverte et solid løp likevel. -smertene har beveget seg til hoftepartiet, så det ble tøft den siste mila, sa Pingvinen som måtte finne seg i å krype så vidt over 2 timer. Godt nok til å feire med en pose potetgull.
Neste år bør vi stille mannssterke på ultraen og evt også helmaratonet som var nytt av året. Flottere og mer løpbart terreng får vi ikke. Team Ull-Charter er allerede på saken med booking av rom på Lillehammer.

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Gratulerer. Rått.

Laksen sa...

Phil - Ultramannen!

burnout sa...

Gratulerer , IMPONERT

Veron sa...

Meget meget bra gutta, RÅTT

Legg inn en kommentar