tirsdag 21. juni 2016

Sugen på rekord

Årets høydepunkt, det 101 km lange CCC UTMB i de franske alper, nærmer seg for formannen og Sinbad. Tirsdag kveld var Cantona ivrig på å teste formen og varslet pers opp Eggekollen. 
Han så lett ut på oppvarming og alt tilsa en tid under 28 blank. 
-Det gikk litt seint opp til gartneriet, mente formannen som passerte første kilometeren på 5:59. Inn på stien passerte klokka 18 min og det skulle bli en kamp mot den samme klokka.
I enden av stien holdt Cantona fortsatt beina i gang i noe som fortonet seg som lett jogg. Klokka passerte 22 min på toppen av stipartiet. Nå måtte formannen virkelig skuffe på om rekorden skulle trues. Pusten steig i takt med stigningene mot toppen og det skulle vise seg at rekorden ble for tøff. 
Et nytt mål ble satt; under 30 min fikk holde i dag. På toppen av bakkene hadde Cantona 50 sek på å krysse mållinja under halvtimen. Phil klokket han inn på 30'03, men på vei ned bemerket Cantona at han hadde brukt 4-5 sek på å åpne grinda på vei inn på stipartiet. -hadde du varslet grunneier om rekordforsøket hadde han sikkert åpna grinda på forhånd, sa Phil som ikke uten videre godkjenner en tid rett i underkant av 30 minutter. Rekord ble det uansett ikke. Kan kanskje ha noe med de drøye fem milene formannen hadde i beina fra helga? Uansett ble han premiert med flott utsikt fra toppen, selv om han ikke virket nevneverdig opptatt av den de første minuttene etter målgang..

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Ser ut til å bli lett motstand i år igjen..

Cantona sa...

Skal knuse deg Bamsefar ;-)

Bamsefar sa...

Hørt den før. Burde være mulig med 20 kg mindre fett og 100 km med bakketrening.

Cantona sa...

Vi får se. Du er fortsatt en lei nøtt å komme knekke Bamsefar;-)

Legg inn en kommentar