lørdag 20. august 2016

Bamsefar på elgjakt

Teamet og dets delegater er ikke fremmede for drama. Titt og ofte havner de i dramatiske sekundstrider, rulleskipigger ryker og det hender at en og annen løper feil i konkurranse. I sommer er det likevel Bamsefar som har stått for det meste av dramatikken. Ingen glemmer vel synet av kraftkarens kne etter en intervalløkt. En skade som holdt han borte fra Kraftløpet. Sist helg toppet dramatikken seg og Bamsefar skulle komme til å prege lokalpressen etter at han tjuvstartet elgjakten og felte en svær ku på Hurumlandet.
Heldigvis gikk det bra med Bamsefar, som kom fra den traumatiske hendelsen uten fysiske skader. Kneet blir ikke nødvendigvis bedre av et slikt møte, men Bamsefar er positiv. "Det gikk heldigvis bra, men det vil ta tid med kneet. Det går lenger og lenger tid mellom hver gang jeg ser elgen også!", forteller elgjegeren. Redaksjonen er i alle fall glade for at Bamsefar kom seg unna helskinnet og er samtidig spente på om det blir elgstek på årsmøtet.

2 kommentarer:

Bamsefar sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Laksen sa...

Mener å huske at formannen og Veron også var på storviltjakt i Spikkestadtraktene fot et par år siden. Våpen den gang tror jeg var en Skoda.

Legg inn en kommentar