torsdag 11. august 2016

Ingen Kraftkarer i teamet?

Spørsmålet faller egentlig rett på stengrunn da alle vet at Team Ull er spekket med Kraftkarer. Noen med mer kraft enn andre, men likefullt kraftkarer. Grunnen til at redaksjonen spør er at påmeldingslistene til Kraftløpet søndag er kjemisk frie for ullere. Ingen som trenger en gjennomkjøring med nummer på brøstet før høstens tette løpsprogram? Ingen som savner kneskjelv, småkvalme, hodepine og luftmangel? Ingen? Redaksjonen synes dette rett og slett er for dårlig. Vi bør stille når vår vennskapsklubb, SK Kraft, inviterer til blodslit. Det har ikke lyktes redaksjonen å få tak i alle ullerne for kommentarer, men Phil slapp ikke unna;

"Enig med redaksjonen her. Vi bør stille med flest mulig folk på Kraftløpet. Men i år setter trippelkombinasjonen vond akilles, ferieform og hyttetur en stopper for min deltakelse. Best for alle parter at jeg skåner det medisinske støtteapparatet til SK Kraft for tentativt mye jobb på søndag. Tenkte å støtte den gode saken likevel med å gå marsjen og i alle fall legge igjen kroner på kakebordet" 

Redaksjonen er spent på unnskyldningene til resten av kraftkarene. Og om Skade stiller i år igjen..?

5 kommentarer:

burnout sa...

min unskyldning er jobb og skjærgårdsleken, hadde dette ikke vært grunnen hadde det blitt at jeg var redd målseilet var tatt ned før jeg kom frem

Laksen sa...

Jeg har pådratt med laksealbue i løpet av sommeren.

Bamsefar sa...

Kneskade på intervalløkt i dag. Ble pushet av formannen.. "Går for sakte"

Pingvinen sa...

Strekk,"hamstring" etter en "rolig" økt med gamle travere fra Os i ferien,setter dessverre pingvinen ute av drift ut måneden.

Leder SK Kraft sa...

Skadeplaget gjeng! Kan meddele at SK Kraft også er sterkt redusert grunnet skader. Regner med dere kommer sterkere tilbake neste år.
Til opplysning ble det et veldig bra arrangement med ny deltagerrekord.
Lykke til med høstsesongen.

Legg inn en kommentar