søndag 15. januar 2017

Topptrimmet Phil er observert

Når man ser uanfektet ut etter 4 timers stakeøkt kan man begynne å lure på hva phil gjorde under tour the ski?? Jobbe må det ha blitt lite av, deltok han på touren??? En klar kandidat på laget til vasa stafetten ??
Ellers drømmeforhold og realt blåvoksføre👍👍


4 kommentarer:

Øis sa...

Etter min opplevelse i sporet i dag stiller jeg min plass i vasastafetten til dispensasjon.

Phil sa...

Ha-ha! Det var godt det var på vei ned fra Svarthavna jeg traff på Burnout i dag. Hadde det vært på vei opp hadde jeg ikke ensa'n.. Phil må nok en gang innse at en ny vinter er spolert. Stusselig form, men bli inspirert av fyrer som Burnout jeg mistenker var på sitt sjuende stakedrag opp til Svarhavna denne søndagen.

Bamsefar sa...

Ser sprek ut. Har vel lært litt av langrennsstjernene og kanskje et par turer i "smørebussen"?

Øis sa...

Disposisjon skal det stå.

Legg inn en kommentar