søndag 19. februar 2017

Formtopping for Formannen

Et par dager før Cantona setter kursen mot Kanariøyene og ultraløpet TransGranCanaria, la han inn en siste skøyteøkt i Kjekstadmarka sammen med Phil. -Passer perfekt med en halvkram økt før avreise. Kjenner formtoppen nærmer seg, konkluderer ultraløperen etter et par mil i marka.
Flotte forhold på veiene innover både for skøyting og klassisk, men i terrenget er det verre. 
Som Bamsefar, er også Cantona og Phil opptatt av næring under øktene og la turen om Spikkestad og Pingvinen i håp om en kopp kaffe og et wienerbrød eller to. Noen servering sto ikke i programmet til Pingvinen, som var travelt opptatt med pakking av koffert før Kanariøyene-tur.
-Skal gutta prestere (Sinbad og Cantona red.anm) må støtteapparatet opp i ringa. Wienerbrød får det bli utafor sesong. Gutta er feite nok som de er, var den klare beskjeden før han jagde gutta på dør. Cantona virker å være i rute og er klar for 82 km i de spanske fjellene. Det ryktes også at Sinbad er på sporet og at de 125 km han skal tilbakelegge blir grei skuring. 

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Oppfordrer Pingvinen til å ta et større ansvar på treningene fremover. Tror det trengs og at det hadde gitt resultater. Ikke noe "kjære mor" der i gården.

Med Pingvinen som sekundant har jeg også tro på rekordtider for gutta på Gran Canaria. Blir spennende å følge dem.

Cantona sa...

Sinbad starter Fredag 24 Februar kl.2300 og Cantona starter Lørdag 25 Februar kl.0700. Reportasjer ifra Gran Canaria vil komme.

Laksen sa...

Spreke bilder av Phil og en godt preppa formann. Ikke slit ut Pingvinen på Gran Canaria. Vi trenger en topp motivert coach på Vasaloppet i neste uke!

Pingvinen sa...

Wienerbrød og slike ting forbeholdes utenfor sesong.Kommer snart med sjumilssteg Bamsefar,etter en god sydentur med god trening.Skal passe på og ikke ta i for hardt,skal ha mye å gi på Sverigeturen.

Legg inn en kommentar