søndag 12. februar 2017

Hard dag på jobben

TTP-vakta går mot slutten for Phil og søndag ble en tøff dag på jobben for tjuvtreningspatruljen.. Observasjonspost (OP) ble opprettet på Tverråsutsikten, men det var få Ullere å observere. På vei tilbake til Eggevollen fikk Phil øye på en kjent profil som raste over myrene så snøføyka sto. -Det gikk i et rasende tempo og jeg fikk kastet meg bak et tre for å få sikret bevis med kameraet, sa denne helgens TTP-vakt til redaksjonen. Kjeksen la seg flat og innrømmet tjuvtreningen på stedet. Stilte opp på bildet med støtteapparatet, kona, gjorde han også.
-For få fellestreninger med teamet gjør at jeg må kjøre mye egentrening. Og formen er på gang. Greit å stake opp Driterbakkene i dag, kommenterte en offensiv Kjeksen før han kastet seg på stavene for nye timer i marka. Kjeksen kunne også informere redaksjonen om at sjansen for å ta flere ullere på fersken ikke var særlig store da en stor kontigent var påmeldt i Vindfjelløpet søndag. Reaksjoner derfra kommer sikkert utover kvelden.

3 kommentarer:

Øis sa...

Verdt å nevne hadde patruljevakta et tosifret antall runder rundt tverråsen, ingen slapp unna hvis man var på de kanter i dag. Forøvrig fortonet dagens tur seg som navnet sier, søndagstur med stor S, appelsin og mange pauser for å nyte været og omgivelsene.

Phil sa...

Når du går i patruljefart kan du gå og gå. Når forholdene var som i dag er det jo egentlig det man aller helst vil. Bare gå og gå. Når du kjører drag opp Driterbakkene fortjener du en appelsin eller to.

Bamsefar sa...

vi har store forventninger til Kjeksen på stafetten..

Legg inn en kommentar