lørdag 18. februar 2017

Klasseseire i Montebello

Laksen gjorde et knalløp i dag og gikk inn til klasseseier på sprintdistansen på 27 km  i årets Montebello. Klasseseier ble det også til en junior fra Lier. 

Bamsefar skjønte at noe stort var på gang da Laksen nærmet seg etter ca 2 mil. Selv hadde Bamsefar valgt normaldistansen på 40 km og den ekstra runden ble tung. 

Etter ca 3 mil kom det nok en løper bakfra. En junior fra Lier i stor fart.  På neste bakketopp stod Doktor Skaug. Han mente at Bamsefar skulle henge seg på junior, men det var ikke Bamsefar med på. Han var mer opptatt av å få i seg en Snickers og litt cola. Jens endte opp på første plass i klasse G16. Bamsefar endte opp som nummer 35 i klasse +40. 
klassevinner Jens Eggen Skaug

Skade og Fryd ( Skades svenske venninne) var proppfulle av energi etter dagens medieoppslag i DTBB og gikk inn til sterke 4. og 5  plasser i K 40-49 på normaldistansen

Alle var fornøyd med vær og føreforhold. Flott renn om enn noe tungt for noen. 

2 kommentarer:

Phil sa...

Mange sterke prestasjoner her. Grattis til Laksen og Jens! Her må Formannen på banen med sjekkheftet. Regner med at Doktor Skaug tar seg av kontraktene til Jens. Bra at Bamsefar passer på inntaket av energi. Sånt blir det resultater av!

Laksen sa...

Bamsefar er i rute til Vasan med to renn unnagjort. Regnet med at Kjeksen, TJ og Burnout stiller i Kollen til helga for å pusse litt på formen ..

Legg inn en kommentar