torsdag 23. februar 2017

KONKURRANSE TGC

Hvem kommer først til Maspalomas? Cantona eller Sinbad? Sinbad starter klokken. 2300 Fredag den 24 Februar ifra Agaete og skal løpe til Maspolamas. En strekning på 125 km. Cantona starter klokken. 0700 Lørdag den 25 Februar ifra Fontanales og skal løpe til Maspalomas. En strekning på 83 km. Vi trekker ut en av de som har riktig vinner. Svar må sendes inn før klokken 2300 Fredag den 24 Februar. Premien er en souvernir ifra TGC.

8 kommentarer:

Phil sa...

Offensiv ultragruppe! Her er det tydeligvis to mulige vinnere av TGC2017.
Vanskelig å tippe. Cantona bør ha friske bein på start, Sinbad bør begynne å bli noe mørnet etter en maraton med uante antall høydemetre..Men han er jo en hard jæ..l
Tipper Sinbad
Hadde vært moro om våre menn gikk ut omtrent samtidig fra starten på 83 km lørdag morgen.

Laksen sa...

Dette blir close. Er fristet til å gå for Sinbad, men har lagt merke til at formannen er heit i toppen om dagen og han kan bli vanskelig å slå med den nye gule skjorta. Jeg setter derfor penga mine på formannen!

Øis sa...

Formannen har forsikret meg om at han er i sitt livs form og er så sikker på å gå seirende ut av duellen, at han skal spandere nye skistøvler på Kjeksen hvis det mot alle odds ikke skulle gå veien.

Pingvinen sa...

Det blir spennende, men holder en knapp på Sinbad.

Pingvinen sa...

Det blir spennende, men holder en knapp på Sinbad.

Veron sa...

Tipper Sinbad som vinner, han har blitt DEN maskinen, hadde mulig Cantona som vinner, men siden han kommer til å forsove seg i morgen må det bli Sinbad.

Bamsefar sa...

Gul trøye vitner om stor selvtillit foran morgendagen. Gode takter i skisporet i vinter og spesialtrening på rullestein. jeg går for formannen.

burnout sa...

Ut fra bildet med gul ledertrøye må det bli Cantona som ser "blodtrimmet" ut

Legg inn en kommentar