tirsdag 21. februar 2017

Når gode råd er dyre

Gutta har ikke før satt beina på flyplassen før konkurrentene strømmer til for gode råd før helgens TransGranCanaria. Formannen selger seg ikke dyrt, men deler villig tips og erfaringer. Didrik Hermansen ble kåret til årets ultraløper av Norges Friidrettsforbund i 2015 og vant TransGranCanaria (125km) i 2016 og ble nummer to på samme distanse i 2015. At han også har den norske rekorden på 100 km sier litt om hans kapasitet. -Han er en helt ok ultraløper og jeg synes det er fint å kunne gi han noen tips på veien. Men forteller ikke hele sannheten om taktikken jeg kjører til helga. Det får bli en overraskelse, sa en hjelpsom om enn litt hemmelighetsfull Cantona til redaksjonens utskremte rett før avreise og refererte samtidig til det afrikanske ordtaket; -den som ikke vil ta imot råd, lærer når motgangen innhenter ham.

7 kommentarer:

Phil sa...

Stort av Cantona å dele kunnskapen sin. Taktisk klokt å holde igjen noe informasjon. Håper han hadde Oscar Wilde i tankene; -Det er alltid en dum ting å gi råd, men å gi gode råd er helt fatalt..

Bamsefar sa...

efraringsbasert læring skal ikke undervurderes.. Formannen kan fort hente inn et par timer på rullesteinspartiet i år.

Cantona sa...

Han starter sammen med Sinbad. Bad han om å holde ryggen hans ;-)

Cantona sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Phil sa...

Utspekulert, Cantona. Det er nok av de som har brent seg på å holde ryggen til Sinbad fra start. Du får trekke Hermansen til mål når dem passerer deg ved din start etter vel 43 km.

Cantona sa...

Jeg får ta han igjen å geleide ham inn til mål ;-)

Cantona sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Legg inn en kommentar