tirsdag 14. februar 2017

Snev av dramatikk på Konnerud

Kjeksen skulle benytte seg av det fine været og spendte på seg skiene på Konnerud skistadion.
Sola varmet og løypene var fine. For å komme inn i bobla tredde jeg på meg et par hodetlf og sklei avsted. Stort sett staking med skøyting i de bratteste kneikene, og det var i den aller bratteste kneika dramatikken oppstod.  En blanding av glidene fiskebein og padling for å komme meg opp enset jeg akkurat en på vei ned. Så at han bremset litt og svingte unna, men tenkte ikke noe mer på det da jeg hadde nok med å få meg selv opp og framover. Vel oppe på bakketoppen rakk jeg noen sekunder med henging på stavene før jeg kjente et lett rapp av en stav i låret. Snudde meg rundt og så inn i piggen på staven. Det viste seg at det var kongen av konnerud som hadde måtte svinge litt unna meg og det skulle ikke gå upåaktet hen uten en grei overhøvling, trodde han. Han rakk å påpeke hvor idiotisk det var å gå med hodetlf og at 10m brei trasé ikke holdt for å kunne manøvrere trygt ned bakkene. Sliten som jeg var fikk ordene kort lunte en ny betydning. Det smalt rimelig kjapt en klar melding om å fjerne staven fra ansiktet mitt før den ble halvert. Kongen prøvde å ytre seg videre, men ble oppfordret til å komme seg til h...... vekk. Det ble stille og han sklei videre ned bakkene. Kjente at det hadde bygget seg opp litt adrenalin og det hjalp godt til med å dra meg opp til toppen av løypa. Kongen eller knekten av Konnerud så jeg ikke mer til. Økta ble gjennomført i godværet og en utblåsing verbalt innimellom kan bare være positivt:-)

3 kommentarer:

Bamsefar sa...

Eventyret om Kongen, Knekten og Kjeksen.. godt å få blåst ut litt innimellom..

Laksen sa...

Ingen kødder med kjeksen!

Phil sa...

Du skulle ikke nøyd deg med å halvere staven hans. Veien er kort fra konge til narr, skulle du ha meldt og stakan ut av arenaen. Det var ikke Burnout?

Legg inn en kommentar