lørdag 11. februar 2017

Tjuvtrening nivå III

At det foregår mye tjuvtrening i Team Ull er en kjent sak og et fenomen styret jobber hardt med for å bli kvitt. Som et ledd i denne jobben var Phil sendt ut på sesongens første tjuvtrenings-patrulje (TTP) lørdag. Etter tips fra publikum tok han turen til Sollihøgda og Krokskogen.
-Etter 6,5 km i patruljetempo, rundet jeg en treklynge og kom ut i åpent lende i krysset Auretjern, 1,5 km fra Sørsetra. Hadde jeg hatt større fart hadde jeg kløyvd støtfangeren på doningen til TJ.
Når trenden nå ser ut til å være å kjøre så langt inni skauen remmer og tøy kan klare for å unngå å bli gjenkjent på parkeringsplassene rundt om, sier det seg selv at styret har en utfordring. 
-Tjuvtrening på et nytt nivå, kommenterer Phil. -Rapport blir levert styret i kveld. Håper for TJs del han kan forklare dette..
TJ er som alle andre uskyldig til det motsatte er bevist og har tre dager på å bevise at doningen ved Auretjern ikke tilhører han.
Ellers kan helgens TTP melde om stedvis flotte forhold på Krokskogen, men det er ikke mer snø enn det må være i terrenget.

2 kommentarer:

Øis sa...

Så at Ivar var tagget i Hemsedal, men mulig det er planlagt strategi for å kunne operere ubekymret i skogen. Forøvrig eventyrforhold på Vestskauen i dag.

Anonym sa...

Ingen komentar.
TJ

Legg inn en kommentar