lørdag 20. mai 2017

Ecotrail 2017 -Livecenter

Kl 08:30
I skrivende stund er Ulltragutta godt i gang på sine 80 km i terrenget rundt hovedstaden. Ingen tvil om at de begge var skjerpa før start.

Kl 13:42
Redaksjonen våger seg utpå med spørsmålet om Cantona kjører fullt øs eller om han er på sightseeing? Uansett har den tidligere stilhopperen gjort unna en del kneiker rundt Midtstuen og Holmenkollen. Kan være greit for formannen å se utviklingen i bakkeprofilene siden hans egen storhetstid da han herjet i Friskkollen. Kan det rett og slett være at Cantona ligger så godt an i løpet at han kan tillate seg litt selfietid? Greit at ikke turistsesongen har kommet ordentlig i gang. Da kunne mye verdifull tid ha gått tapt til fotografering og autografskriving. Tråkk til gutter!

Kl 19:11:37
Sinbad spurter i mål. Topp 10 (8 plass) i sin klasse! Tid: 10:11:37. Gratulerer!

Kl 22:01:10
-endelig i mål :-) , er den knappe beskjeden fra Cantona til redaksjonen etter å ha fullført Ecotrail 2017 med stil. Tid: 13:01:10. 28 plass i klassen. I bakgrunnen skimtes målområdet som vi regner med var pakket med folk som hyllet og bar formannen over målstreken. Redaksjonen gratulerer Sinbad og Cantona med råsterke prestasjoner!

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Ser mistenkelig sprek ut. Har han tatt Holmenkollbanen opp, benyttet seg av verktøykassa til 80-tallet eller er han bare i sitt livs form?

Veron sa...

HEPP HEPP Grattis. Råskinn.

Bamsefar sa...

ser fortsatt like sprek ut. det er like imponerende hver gang.

Phil sa...

Bøyer meg i hatten! Tok Uller-runden (årkvisla-skimten-solvang-tverken-årkvisla) i dag, drøye 20 km?, og kjente det i legga. Gadd forøvrig ikke spørre om Cantona og Sinbad skulle være med. De er vel ute og løper seg ned med en 40-50 km..

Legg inn en kommentar