lørdag 10. juni 2017

Birken Ultra 2017

Gutta er omsider i mål på Lillehammer. Noen til og med på reglementert måte. Her fra starten i regn på Sjusjøen skistadion kl 0730 i dag tidlig. Blide og klare for 60 km i Ringsakerfjellene. Redaksjonen kan røpe at smilene forsvant noe underveis, druknet i blytunge myrer og gjørmebad. Røpes kan også at det ikke ble noen pallplass på teamet i år selv om det ikke var hakkandes langt unna. 
Redaksjonen ba delegatene beskrive dagens økt.
Cantona; startet med tunge bein. Vått, gjørmete og teknisk trøblete fra start. Oppladningen var heller ikke topp. Det kunne redaksjonen ha fortalt formannen på forhånd hadde han spurt. Det gikk såpass tungt at Cantona ble stoppet på Pellestova etter drøye 25 kilometer og geleidet inn på minibuss tilbake til Lillehammer. Passeringstiden på 4t 21 min var simpelthen for svak for arrangør. Cantona går nå bare under kallenavnet Pelle blant Ulltragutta.
-helt greit å bli stoppa. Skuffa, sa Formannen til redaksjonen på vei inn på bussen.
Sinbad; -trippelen er i boks (Ecotrail, Fjellmaraton, Birken Ultra red.anm). 180 km på tre uker. Fornøyd, fortalte Sinbad. Sluttiden ble 7:42:25 og en sjetteplass i klassen. 
-supre bein. Bare stiv i det ene. Det høyre, forteller han videre. Sinbad skryter også av det utenomsportslige på Lillehammer. - gode fasiliteter og god lagfølelse.

Phil; Åpnet for hardt og var kjørt etter 25 km. Da blir de siste 35 tunge. Kramper og smerter i hoftekul siste 20. Vondt. Var nedpå ved flere anledninger. Minst to svalestup i gjørmefylte myrer. Kjempet seg inn til 5 plass i klassen. 15 min dårligere tid enn i fjor, men mye tøffere forhold i år. Måtte tåle å bikke 6 timer. 6:00:52. 

Pingvinen; Ifølge nestoren fra Spikkestad var dagens Birkebeinerløp, 21 kilometer, et helvete fra start til mål. -målet var å slå tiden fra i fjor, men det ble slått i bakken 3 km fra mål etter et svalestup i steinura etter Kroken. Pingvinen spurtet inn til tiden 2:16:41. Fornøyd fyr.

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

oppturer, nedturer og tider?

Bamsefar sa...

Godt jobba alle mann.. Tøft å fullføre på så bra tider under sånne forhold. Regner med at formannen , etter en rolig økt i dag, nå stiller på tolvern tirsdag

Legg inn en kommentar