torsdag 29. juni 2017

Direkterapport Tour of Nordland

Da er det bekreftet én gang for alle; du kan f..n ikke bevege deg noe sted uten å få øye på Ullere på tur! På sin vei mot Lofoten, nærmere bestemt på E6 nord for Mørsvikbotn (76 km nord for Fauske) , skimtet Phil to klatregeiter stående i bukken. Det lette tråkket avslørte fort at dette måtte være Cantona og Sinbad. 
Phil bestemte seg for å ikke ligge på hornet, men å overraske gutta på toppen av en seig stigning på flere kilometer. Det tok riktig nok formannen et snaut kvarter før han skjønte at det var Phil som sto plassert i veikanten, men gutta var i imponerende godt skikk og avslo fristelsene som sto stablet foran dem.
Phil kunne høre praten gikk opp den siste kneika og Sinbad hørtes overrasket ut da Cantona antydet at han svetta litt..
Behageligere å kjøre bil, tenkte Phil som må innrømme at han ble en smule misunnelig på de virkelige atletene. I alle fall når været var som i dag..
I helgen står Lofoten på langs for tur og det skulle ikke forundre redaksjonen om deres veier vil krysses igjen.

5 kommentarer:

Cantona sa...

Fint å ha følgebil på den etappen. All honnør til Phil.

Cantona sa...

Fint å ha følgebil på den etappen. All honnør til Phil.

Bamsefar sa...

Imponerende. Readaksjonen dukker opp der man minst venter det. Reaksjon fra gutta eller tok de det som en selvfølge?

Phil sa...

De mente støtteapparatet burde vært større og mente supportbilen burde ha vært på plass allerede fra start. Redaksjonen rettet litt opp i dag da Cantona fikk lov å se Phil vandre opp hull 18 på Lofoten Links fra orkesterplass. Syklistene er nå innlosjert på nybygd hytte mens støtteapparatet har funnet en helt herlig teltplass ved sjøen. Forskjell på folk.

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar