torsdag 15. juni 2017

Mediekjør for TeamUll

Helgens strabaser i Ringsakerfjella og Birken Ultra har ikke gått upåaktet hen. Teamet preger nyhetsbildet i Lier og Phil har fått sine 15 minutter. Blir tøft å få han ned på jorda igjen. Redaksjonen har hatt et svare strev med å få tak i hardhausen, som han beskrives som i lokalpressen, og blir stadig henvist til pressekontakten. Rett før stengetid fikk vi likevel kontakt. -Dette trøkket er jo langt tøffere enn å fullføre ultraen til en femteplass. Usikker på om jeg er mest skuffa over plasseringen eller journalisten som unnlot å nevne Team Ull og reduserte teamet til en kameratgjeng. 
Moralen må være å nekte og uttale seg etter målgang. Formannen bør kanskje utarbeide en mediestrategi nå som trøkket helt sikkert vil nå nye høyder.

5 kommentarer:

Bamsefar sa...

Støttes. Litt merkelig at formannen ikke ble intervjuet.

Phil sa...

Han satt muligens på bussen fra Pellestova..

burnout sa...

Hva med å intervjue noen som er litt kjent med pressen og ville markedsført team ull 😃😃😃

Bamsefar sa...

Burnout på hull 19 på Costa del sol!

Phil sa...

Phil ba om at teamet skulle nevnes og ba også om å få lese innlegget før det gikk i trykken uten at dette ble tatt til følge. Pressens faglige utvalg, PFU, er koblet på saken. Det har aldri hersket og vil aldri herske noen tvil om ar teamet går foran hver og en av teamets medlemmer. Teamets kollektiv trumfer det aller meste. Journalisten har fått en real hårføner.

Legg inn en kommentar