tirsdag 27. juni 2017

Resultat Team Ull O-løp


Utfordrende poster gjorde sitt til at det ble lange strekktider i årets O-løp. Men etterhvert kom alle i mål og Pingvinen kunne fyre opp grillen. 

Resultat: 
Bamsefar  56:30
Pingvinen  77:38: "traff stort sett på alle postene i dag, godt å ta innersvingen på Veron på siste post"

Veron.       78:10 "tøff løype i år. traff godt på postene, men formen ikke bra nok. burde tatt Pingvinen i innspurten opp de siste bakkene"


Team TJ.   88:00 (-1 post): "knallstart. 5 min. på første post og tro på en pallplass. men 40 min på neste post fikk oss ned på jorda igjen. godt samarbeid med junior både på kartlesingen og løpingen selv om det ble litt avstand"

Team TJ etter løpet

Phil.           84:00 (- 2 poster) "er i knallform nå, men i dag gikk det litt for fort. sleit litt med målestokken og løp forbi noen poster. kommer sterkere tilbake"


2 kommentarer:

Phil sa...

Tøff trasè i år og sleit med å finne kollene enkelte av postene visstnok skulle stå på. Kom skeivt ut, fant ikke mine to første poster og alt gikk i dass før moroa hadde begynt. Ville bare orientere om dette. Når det er sagt imponerte Bamsefar stort og veldig få i det store startfeltet fattet hvordan det er mulig å bevege seg så raskt i terrenget og samtidig plukke poster. Takk til O-gruppa for et flott KM og til Pingvinen for en real pølsebankett! PS! Jeg fant hjem..

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar