søndag 2. juli 2017

Målgang Å

Tour of Nordland er i mål. En intens innspurt resulterte i at delegatene ikke så kaikanten og gikk rett til sjøs. Redaksjonen bøyer seg i tangen og gratulerer med vel gjennomført tour!
Badeshortsene rakk langt fra å tørke før gutta fikk presset inn en rask gåtur på én av knausene rundt rorbua på Å før de måtte hoppe på ferga inn til fastlandet. Støtteapparat måtte pent henge på med krav om både vått og tørr føde hengende over seg.

6 kommentarer:

Phil sa...

Da har gutta forlatt øya og støtteapparatet er igjen og prøver å komme til hektene igjen etter det tette programmet.

Cantona sa...

Gutta takker støtteapparatet for kulinariske opplevelser(Kaviar, tørt brød og havrekjeks).;-)

Cantona sa...

Gutta takker støtteapparatet for kulinariske opplevelser(Kaviar, tørt brød og havrekjeks).;-)

Cantona sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Phil sa...

Hadde du tråkka på litt hadde brødet vært ferskere..

Theresa williams sa...

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Legg inn en kommentar