tirsdag 1. august 2017

Gledestårer?

Er Phil så glad for den foreløpige stoppen av quizer på ull-sidene at tårene triller? Neida. Selv om han, i likhet med mange hundre lesere, er godt fornøyd med redaksjonens avgjørelse om å ta en quiz-pause. Phil har bare vært ute og gjort det en uller skal. Å svette. -det ble en times økt i god fart og motbakker. Må få i gang dieselmotoren igjen. Sitti for mye på ræva den siste drøye måneden.
På spørsmål om han har fått mye motbør etter å ha gått offentlig ut mot quizgruppa i teamet, svarer Phil at han hadde venta mer kjeft. -et par trusler har det blitt, men det hadde jeg regnet med. For å komme quizgruppa litt i møte kan jeg jo teste dem litt; hvordan følte Phil seg under og etter sin første økt på over én måned?
Alt A-helt jævlig. Legger opp
Alt B-overraskende 'pigg'
Alt C-husker ikke å ha vært ute

1 kommentarer:

Øis sa...

Det opplagte er alternativ A, men en gammel ringrev har skjønt ( noen i teamet kan ta lærdom av dette ) at restitusjon er en viktig del av trening, så føler meg ganske trygg på at det er alternativ B. ( mulig at tårende også kom etter blendende spill fra Klopps gutter mot Bayern igår kveld )

Legg inn en kommentar