søndag 8. oktober 2017

Tatt med tightsen på knærne

Det murres i deler av treningsgruppa om dagen. Redaksjonen får oftere og oftere inn tips om tjuvtrening og økter som ikke registreres. Ønsket om diverse tiltak for å redusere tjuvtreninga har vært oppe til diskusjon, men det har vist seg vanskelig å få med Formannen på innføringen av disse. I helga fikk vi svaret på hvorfor Cantona har vært litt motvillig til å sette en stopper for denne aktiviteten. I sin iver etter å bevise denne lysskye virksomheten blant deler av treningsgruppa, har en gruppe ikke navngitte ullere satt opp en rekke viltkameraer på kjente ullerstier og lørdag gikk selveste storfisken i garnet på Storsteinsfjell. 
Sikre kilder påpeker at Sinbad også befant seg i nærheten, men unngikk å bli tatt med tightsen på knærne som Cantona gjorde. Den samme kilden kan ved hjelp av nettverket med viltkameraer fortelle redaksjonen at de to nevnte atleter kjørte runden Årkvisla-Storsteinsfjell-Skimten-Eiksetra-Svarthamna-Goliaten-Tverken-Landfallhytta. -Jeg vet nesten ikke hva som er verst. Om det er selve tjuvtreninga eller måten Cantona nærmest poserer for viltkameraet på. Jævlig provoserende, sier én av kildene til redaksjonen. 
En annen uller velger å være åpen om treningsarbeidet sitt. Phil sendte følgende bilde fra denne praktfulle helgen.
-Loggførte 4 timer i Marka i helga. Lørdag ble det en rask økt Eggevollen-Storsteinsfjell-Eikdammen-Skimten-Eiksetra-Eggevollen (1:20)
Søndag ble det tid til en litt lenger runde fra Eggevollen-Storsteinsfjell-Eikdammen-Skimten-Solvang-Løken-Goliaten-Tverken-Skimtvann-Eikdammen-Storsteinsfjell-Eggevollen (2:40)
Redaksjonen tar gjerne imot historier fra små og store eventyr ullere er med på. Treningsjuks viser seg fort på fellesøktene, så det er bare å spille med åpne kort.

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

Kjeksen ble også observert i helgen, på rulleski i høy fart ned Lierbakkene.

Fra en påltelig kilde har det også kommet informasjom om at stakemaskinen i Sørumlia får kjørt seg om dagen!

Gledelig at det er så stor aktivitet i teamet.

Øis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Legg inn en kommentar